O nama

Aleksandar Jevđić

Reč direktora

Posle mnogo godina rada i sticanja znanja i iskustva u oblasti edukacije, protokola, odnosa s javnošću, proizvodnje, marketinga, prodaje i na kraju i u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija, odlučili smo da napravimo kompaniju kroz koju ćemo sve to znanje i iskustvo ponuditi tržištu odnosno svima kojima je to potrebno.

Želja nam je da omogućimo drugima da podignu kvalitet svog poslovanja, kroz povećanje prihoda ili smenjenje troškova prvenstveno u oblastima marketinga, komunikacije, prodaje...

Smanjujemo vaše troškove:

Outsource kontakt centra smanjuje ukupne troškove poslovanja jer su troškovi naknade za outsource kontakt centra niži od ukupnih ušteda u troškovima koje upravo outsource kontakt centra omogućava da postignete.

Povećavamo vaš profit:

Outsource kontakt centra povećava profit jer su troškovi naknade za outsource kontakt centra niži od ukupnih dodatnih prihoda koje outsource kontakt centra obezbeđuje.


Naša vizija


Klijenti sa kojima poslujemo najčešće jesu mala i srednja preduzeća iz Srbije i regiona.
Najveći broj naših klijenti dolazi iz oblasti privrede, kulture, zdravstva, i obrazovanja.

Posvećenost, poverenje i efikasnost jesu tri stvari koje klijenti prvo prepoznaju kod nas. Budućnost našeg tima je širok krug, zadovljnih klijenata u zemlji i šire.

Naša vizija: je da budemo sinonim za tim koji posluje u duhu sa vremenom koje dolazi.